Шведський автомобільний гігант в цьому році збільшує продажі

Volvo Cars заявила, що її продажі в листопаді склали 51 738 автомобілів. Це означає, що в цьому місяці вони зросли на 6,1% порівняно з аналогічним періодом 2016 року. Якщо порівнювати річні показники, то за 2016 рік продано 513 000 автомобілів, що на 8,3% більше, ніж у минулому році. Основним фактором зростання є високий попит на знамениті шведські автомобілі в Китаї, де продажі тільки за листопад виросли на 24%.

Volvo Cars продажи в ноябре составили 51 738 автомобилейУ липні цього року в Volvo Cars заявили, що планують з 2019 року всі нові автомобілі комплектувати електромотором ставши першим серед світових виробників автомобілів, хто наважиться на такий сміливий крок. Минулого місяця було оголошено про підписання угоди з ?ber про поставку тисяч самохідних автомобілів у спільну компанію з прокату в період між 2019 та 2021 роками. Volvo Cars належить китайському Geely Holding. Штаб-квартира компанії знаходиться в Торсланде.

Хороші і відповідальні робітники потрібні не тільки на заводах Volvo Cars, але і на інших підприємствах Швеції. З різними вакансіями та корисною інформацією щодо працевлаштування можна ознайомитися на www.eurabota.ua