Пожежа в покинутій будівлі в Барселоні забрала життя, щонайменше, двох осіб (ВІДЕО)

Агентство Reuters повідомило, що “в результаті пожежі на покинутому складі на околиці іспанського міста Барселона, де, як вважається, незаконно поселилися десятки мігрантів, щонайменше двоє людей загинули і 17 отримали поранення.

“Двадцять шість бригад пожежників працюють на об’єкті в Бадалона, щоб загасити пожежу, але в той же час зростає ризик обвалення будівлі”, – повідомила пожежна служба в Twitter.

Поки неясно, скільки саме людей знаходилося на складі, коли вночі спалахнуло полум’я, але, за повідомленням видання Vanguardia, “36-річний сенегалець Кейт і марокканець Мойсей заявили, що в будівлі перебувало понад 150 осіб”.

Мер Бадалона Хав’єр Гарсія Альбіоль написав в Twitter, що пожежники не можуть увійти на склад, тому що він може обрушитися. За словами мера, якого цитує Vanguardia, на “складі могло знаходитися до 200 чоловік, і їх кількість змінюється щодня”. «Це був занедбаний будинок, який, як ми знали протягом багатьох років, міг обвалитися»,- сказав Альбіоль.

Vanguardia також процитувала слова начальника пожежної охорони Девіда Бореля, який сказав, що “30 осіб були врятовані, а іншим вдалося вибратися самостійно”.

«Два тіла були виявлені сьогодні рано вранці»,- сказали пожежники.

Медичну допомогу надано 17 пораненим, п’ятеро з яких перебувають у важкому стані.