Німецькі лікарі ознайомилися зі станом Навального

Прибулим до Омська німецьким лікарям дозволили зустрітися з лідером опозиції Олексієм Навальним і дізнатися про його стан здоров’я, сказав головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Олександр Мураховський.

«Ми також запросили німецьких фахівців, які прилетіли до Омська на літаку реанімації, щоб вони ознайомилися зі станом пацієнта і результатами його аналізів в нашій клініці», – сказав він.

Мураховський наголосив, що місцеві лікарі разом з його колегами з Москви роблять все можливе, щоб стабілізувати стан Навального.

Раніше сьогодні стало ясно, що російські лікарі вважають, що основний діагноз опозиціонера, госпіталізованого в Омську, – «порушення обміну речовин». Головний лікар лікарні пояснив, що у пацієнта порушений вуглеводний баланс. За його словами, це викликало різке падіння цукру в крові.

Олексій Навальний потрапив до лікарні 20 серпня після того, як йому стало погано під час польоту з Томська в Москву. Екіпаж екстрено приземлився в Омську, де опозиціонер був госпіталізований на машині швидкої допомоги в токсикологічне відділення лікарні швидкої допомоги. Він перебуває у важкому стані.