Фітнес-інструктори в Росії з програмою для хворих COVID-19

“Національна фітнес-спільнота (NFO) в Росії запропонувало Міністерству охорони здоров’я включити фітнес-програми в тимчасові методичні рекомендації для пацієнтів з коронавірусом”, – повідомляє ТАСС.

У листі голови NFO Олени Силіної пропонується підтримати ініціативу спільноти по реабілітації громадян РФ після коронавирусной інфекції за допомогою ресурсів фітнес-центрів.

NFO представило Міністерству охорони здоров’я різні програми постковідного відновлення.

Силіна повідомила, що в 37 регіонах країни фітнес-клуби вже запустили програми реабілітації хворих ковідом на основі професійних знань фахівців галузі.

Фітнес-спільнота виступає за податкові пільги для роботодавців, які оплачують послуги здоров’я та фітнесу своїх співробітників, за включення оздоровчих і фітнес-послуг в поліси добровільного медичного страхування, а також за збільшення кількості обладнаних спортивних майданчиків.

NFO рекомендує вжити заходів з підтримки орендодавців, які надають приміщення для занять спортом і відпочинком, «у вигляді зниження податків на нерухомість і землю», а також ввести мораторій на підвищення кадастрової вартості. «Ці заходи допоможуть зберегти фітнес-індустрію країни і збільшити кількість малих і середніх підприємств в сфері здоров’я та фітнесу».

Національне фітнес-спільнота – перше професійне об’єднання фітнес-інструкторів, до якого входять понад 1800 фітнес-клубів з 79 регіонів Росії. Організація, яка є офіційним партнером Мінспорту Росії, включає 9 професійних навчальних закладів, 5 асоціацій, 4 федерації і 20 провідних російських спортивно-оздоровчих компаній різного профілю.