Послугами Краківського аеропорту цього року скористалося 6 мільйонів людей

У понеділок 19 листопада міжнародний аеропорт Краків-Баліце  відправив шестимільйонного пасажира. Як зазначив директор Краківського аеропорта Радослав Влошек, цього року послугами аеропорту Краків скористалося більш ніж 6,5 мільйона чоловік.

6-мільйонним клієнтом аеропорту Кракова була жінка, яка скористалася авіаперевезеннями компанії LOT та відправилася в подорож до Чикаго.

«Це можливо завдяки широкій мережі зв’язку, яку пропонують понад двадцять авіаперевізників, а також щоденної співпраці багатьох людей, які піклуються про безпеку і безперешкодне проведення поїздок прямо з Кракова», – сказав директор аеропорта Влошек.

міжнародний аеропорт Краків

Він додав, що аеропорт Кракова готується до прогнозованої зростаючої кількості польотів. “Аналіз тенденцій та потенціалу Малопольського воєводства та Кракова впливає на завдання, які стоять перед аеропортом протягом наступних двох десятиліть”, – сказав він.

Аеропорт Кракова є другим аеропортом у Польщі за кількістю обслуговуваних пасажирів та найбільшим регіональним портом. У графіку зимових рейсів аеропорт має 100 з’єднань до 27 країн на чотирьох континентах. В аеропорті Краків пасажирам пропонують 20 перевізників, які пропонують традиційні та недорогі ціни на білети.