Авіакомпанія LOT матиме два нових літаки. Вони будуть курсувати до Лондона

Два нових літаки Embraer 190 приєдналися до парку польських авіаліній LOT. Літаки прибули до Варшави в суботу, 15 грудня, з бразильської фабрики.

Embraer 190 – це машина середньої величини та діапазону.

Новий літак у кольорах польських авіаліній LOT зможе приймати 106 пасажирів на своєму борту. Перевізник поділив місця на три класи – економ клас, преміальний економ клас та бізнес-клас.

Ці літаки обслуговуватимуть маршрути з Варшави, Будапешта та Вільнюса до аеропорту Лондона. Запуск рейсу із Варшави заплановано на 7 січня наступного року.

Як стверджує Конрад Майщик: “Новий зв’язок зручний для людей, які швидко хочуть добратися до центру Лондона. Перевізник припускає, що більшість пасажирів до аеропорту Лондона – це будуть ділові пасажири”.

Конрад Майщик додав: “Це не невеликий аеропорт з однією короткою злітною смугою. Адміністрація порту дозволяє висаджувати лише певні типи машин. Embraer 190 є одним з них”.

Рейс з Будапешта до Лондона Сіті буде запущений в лютому, а з Вільнюса у травні. Польські авіалінії LOT замовили в цілому чотири Embraers 190, які будуть обслуговувати їхні маршрути до Лондона. Інші два літаки прийдуть після Нового року.

Джерело: www.eurabota.ua

17.12.2018