Польща активно рекламує свій зелений туризм

 

У Польській туристичній організації всерйоз взялися за розвиток зеленого туризму, мета – зацікавити і залучити більше любителів цього виду відпочинку і подорожей з своєї та інших країн.

Польша фото

У конкурсі Польської туристичної організації «В селі краще – 12 хороших практик у сільському туризмі» взяли участь більше ста зацікавлених підприємців і туристичних фірм.

Мета заходу була визначити основні напрямки розвитку цього перспективного туристичного напряму, яким цікавиться все більше людей, які живуть в мегаполісах і находящими зелений туризм прекрасним способом відпочинку від міського шуму і повсякденної суєти.

«Мова йде про те, щоб зробити каталог, який буде корисний для підприємців – фізичних і юридичних осіб, які займаються туристичною діяльністю в сільській місцевості або планують розвивати цей вид бізнесу. А друге завдання конкурсу – полегшити туристам вибір місця, куди вони можуть поїхати і приємно провести час», – розповів керівник Польської туристичної організації Роберт Анджейчик.

На думку експертів, пропозиції у сфері зеленого туризму повинні бути спрямовані не тільки на внутрішніх мандрівників, але і на тих, хто приїжджає до Польщі з інших країн, в тому числі і України.

Джерело: www.eurabota.ua