Президент Польщі Дуда похвалив українців, що працюють в країні

Польський президент Анджей Дуда в недавньому інтерв’ю засобам масової інформації дав позитивну оцінку українським трудовим мігрантам, які працюють на польських підприємствах і фірмах.

 Президент Польши Дуда

Ніяких проблем для польського суспільства українці, які приїхали поповнити свої сімейні бюджети, не створюють. Навпаки, наші співгромадяни дуже важко працюють, часто роблячи те, що поляки навідріз відмовляються, таким чином, вносять великий внесок в розвиток та стабільний ріст економіки Польщі. Приблизно такими словами фактично захистив українських трудових мігрантів польський президент Дуда, відповідаючи на запитання одного з радіослухачів, що той поставив йому під час інтерв’ю.

Глава польської держави підкреслив, що «українці в переважній більшості випадків знаходяться у Польщі легально, легально працюють, і я не помітив, щоб вони зробили комусь якусь образу або заподіяли шкоду».

Також президент Дуда підкреслив, що приїзд українських мігрантів не створює ніяких загроз щодо зміни національної чи релігійної структури країни.

Нагадаємо, раніше ми писали про плани польського уряду не пускати українців в країну, якщо ті не буде запису про зроблених їм щеплення, зокрема від кору, оскільки нещодавно в центральних воєводствах Польщі було зафіксовано спалах захворювання цією небезпечною недугою.

Джерело: www.eurabota.ua

16.11.2018