Мережа польських супермаркетів Biedronka почала друкувати рекламні газети українською мовою

По стопах інших польських брендів, які хочуть стати ближче до українців супермаркети Biedronka почали друкувати свою рекламу українською мовою.

 супермакет Biedronka

Більше половини українців щодня закуповуються у польських супермаркетах, а майже 40 відсотків у гіпермаркетах.

Фотографію рекламної брошури “Biedronka”, написана кирилицею, опублікував в Twitter – Рафал Мундра. “Були банки, мобільні і навіть кінотеатри українською мовою. Зараз настав час для магазинів», – написав він.

Як повідомляють “Новости торгівлі”, газети, підготовлені українською мовою, з’явилися майже у всіх супермаркетах Biedronka по всій території Польщі.

Зростаюча кількість громадян України, які є не тільки затребуваними працівниками, але також і важливими клієнтами.

Польська газета “Новини торгівлі” нагадує, що в минулому році Biedronka вже опублікувала оголошення про роботу українською мовою.

Нещодавно мережа супермаркетів Carrefour ввела в свій асортимент “українську полку», там можна купити солодке і закуски від ,. Все робиться для того, щоб українці, які працюють у Польщі, могли відчувати себе, як вдома.

За різними даними, зараз в Польщі живуть і працюють більше двох мільйонів українців.

Нещодавно інтернет-видання money повідомило, що українці є найбільш важливими клієнтами в Польщі. І саме тому, для них створюється велика кількість сервісів і веб-сайтів, наприклад портали з рекламою роботи, або ж сервери медичних послуг.

Джерело: www.eurabota.ua

24.10.2018