В Польщі працівники хочуть отримувати різдвяні подарунки вже зараз

Під час святкового сезону багато роботодавців дарують своїм працівникам подарунки. На думку працівників та експертів, працедавці не повинні чекати з подарунками до Різдва, а вже починати дарувати їх сьогодні.

За результатами дослідження «Директор допомагає Святому Миколаєві», на замовлення польських компаній Sodexo Benefits та Rewards Services, більше ніж 75 відсотків співробітників хотіли б отримати подарунки не пізніше двох-трьох тижнів до Різдва, щоб мати можливість витратити їх на передсвяткові потреби.

90 відсотків респондентів заявляють, що вони із задоволенням отримають подарунок від роботодавця у вигляді передплаченої картки. Проте до цих пір лише 24,6 відсотків респонденів отримували такий подарунок. Виявляється, що активні працюючі поляки очікують, що їх роботодавець не тільки дасть їм ідеальний подарунок до свята, але також вони розраховують, що директори нададуть ці подарунки заздалегідь.

Більше 80 відсотків працівники підтверджують, що вони будуть витрачати гроші з картки для оплат, яку подарує їм директор, на різдвяні відпустки або на подарунки своїм рідним та друзям. Тому ці працівники вважають, що такі подарунки краще отримувати за місяць до Різдва або за 2-3 тижні напередодні свята.

Недавнє дослідження, проведене фірмою Deloitte «Різдвяні закупи 2018» показує, що поляки планують в цьому році потратити на Різдво 1 168 злотих, а це на 6 відсотків більше ніж рік тому. Ці витрати будуть головним чином пов’язані з придбанням подарунків (45%) та покупкою харчів (44%). Тому саме передріздвяний період, всі акції та знижки, пропоновані магазинами особливо важливі, оскільки вони дозволяють заощадити сімейний бюджет. Як показали результати дослідження, можливість “Директор допомагає Миколаєві” використовують 87,5 відсотка активних працюючих поляків.

Джерело: www.eurabota.ua

04.12.2018