Найбільший банк Польщі пропонує українцям безкоштовні переклади

Крупнейший банк Польши

У липні розширена лінійка послуг для українців найбільшим польським банком Pekao S. A.

Для українських громадян, які постійно або періодично здійснюють грошові перекази, один з найбільших банків Польщі збільшує число послуг, спеціально розрахованих на українців.

Починаючи з липня, тут можна скористатися безкоштовними банківськими переказами в Україну в доларах або євро, а також для зручності наших співгромадян розроблено і запущено додаток для смартфонів українською мовою PeoPay.

Заступник голови правління Pekao S. A. Марек Томчук зазначив, що розширення пропозицій, розроблених спеціально для українців, банк реагує зростання числа клієнтів, які все більше віддають перевагу надійні банківські перекази рідним і близьким іншим способам передачі грошей.

Однак, за даними експертів Нацбанку Польщі, поки тільки один з десяти працюючих в країні українців користуються послугами банківської системи. Головна причина – незнання польської мови, тому банки країни починають вводити в ужиток українська мова.

На сьогодні Pekao S. A. – лідер в Польщі з обслуговування іноземців, при цьому клієнтами є понад 70 тисяч українців. Третина студентів з України, які навчаються в польських університетах користуються послугами цього банку. Планується до кінця 2018 року збільшення кількості українських клієнтів до 100 тисяч.

Джерело: www.eurabota.ua