Польська автомобільна промисловість зацікавлена в українських працівників

Українським фахівцям, які працюють у Польщі, пропонують багато вакансій в автомобільній промисловості.

Польская автомобильная промышленность

Серед трудових мігрантів з України набирає популярність працевлаштування на підприємствах польської автомобільної промисловості. Привабливість вакансій полягає в тому, що вони повністю легальні і добре оплачувані. З іншого боку, на підприємствах польської промисловості, які протягом останніх років динамічно розвиваються, також зацікавлені у працевлаштуванні українців.

Є багато вакансій операторів виробництва, монтажників, працівників відділів контролю якості. Також для висококваліфікованих фахівців з України існує можливість влаштуватися на посаду керівників змін, керівників виробництва, інженерів для центрів науково-дослідних і конструкторських робіт.

Середня зарплата працівника навіть без досвіду в польській фірмі, яка виробляє автомобілі, становить від 2,5 до 3,5 тисяч злотих в місяць, у гривнях це становить 17,5-24,5 тисяч.

Стандартними умовами працевлаштування стало надання українським працівникам грошей на дорогу до місця роботи, житла.

За даними Головного статистичного управління Польщі, в країні на сьогоднішній день налічується понад 150 тисяч вакантних робочих місць, з них 28% – вакансії на промислових підприємствах.

Джерело: www.eurabota.ua