Польща є країною номер один для вибору трудящих-мігрантів з країн, які не увійшли в ЄС

Згідно з останніми даними Євростату, в 2016 році громадяни, що не входять в ЄС, отримали в Польщі 3,4 млн. нових видів на проживання. Найцікавіше, що 589 тисяч. документів було видано громадянам України. Іммігранти з країн, що не є членами ЄС, кажуть що основною метою їх візиту в Польщу, є пошук роботи.

Иммигранты из стран, не являющихся членами ЕС, говорят что основной целью их визита в Польшу, является поиск работы

Більшість приїжджих з-за меж ЄС, які проживають у Польщі, – це українці, які приїхали сюди на роботу. Завдяки цьому Польща зайняла перше місце в списку, як країна для отримання роботи. Між країнами які приймають працівників з країн, що не ввійшли в ЄС, таких як: Німеччина, Велика Британія, Іспанія, Італія.

Польща надала, найбільші кількість умов для поліпшення праці іммігрантів.

Більшість громадян, які не є громадянами ЄС, Великобританії вибрали як місце еміграції. З цього вибору більше половини осіб вказали, що освіта є метою їх відвідування. Польща стала другим за популярністю місцем для громадян, не з Євросоюзу, пише статистика, 84% іммігрантів, в основному українці і вони приїхали до Польщі у пошуках роботи.

У 2016 році велика кількість видів на проживання отримали громадяни, ті які не є громадянами ЄС. Порівняно з 2015 роком кількість таких громадян зросла на 28%. Найбільшу кількість дозволів на перебування на території Польщі в 2016 році отримали громадяни України (589 000), друге – сирійці (348 000), третє – американці (250 000), четвертим – індуси (198 000 чоловік), а п’яте – китайці (195 000 .).

Судячи зі статистики, найкраще громадянам України в пошуках роботи треба направляється до Польщі, якщо Ви роздумуйте над цим питанням, куди поїхати, скористайтесь нашим сайтом www.eurabota.ua знайдіть собі хорошу і приємну роботу по своїм потребам.