Компанія DHL планує працевлаштувати більше 300 працівників у польському місті Сосновець

Нещодавно стало відомо, що більш ніж 300 людей планує працевлаштувати фірма логістики DHL Supply Chain в місті Сосновець.

“Ми раді, що черговий інвестор відкриває свій офіс в місті Сосновець”, – заявив мер міста Аркадіуш Ченчинський під час прес-конференції. Віолетта Подставка з DHL Supply Chain пояснила, що офіс, який буде відкритий в місті Сосновець – один з п’яти польських офісів компанії DHL, що займатимуться контрактною логістикою.

Надаючи послуги одному з своїх клієнтів у місті Сосновець, компанія має намір прийняти на роботу 300 працівників. Підбір працівників, на управлінські і робочі посади, вже триває. Перш за все, шукають операторів вилочних навантажувачів.

“Також, крім оголошень, з 25 січня ми щотижня будемо проводити інформаційні та кадрові зустрічі в бюро праці”, – сказала Підставка. Вона запевнила, що компанія пропонує своїм працівникам кар’єрний ріст, наприклад, оператори низькопрофільного вилочного навантажувача можуть підвищити свою кваліфікацію до операторів  високопрофільного вилочного навантажувача.

Інша група працівників, яка складатиметься з 25-30 чоловік – почне працювати з 1 березня, тому що зараз ведуться переговори стосовно оренди приміщення.

Компанія DHL Supply Chain відкрила 33 офіси на території Польщі, і таким чином надала роботу  2,8 тисяч працівників.

Джерело: news.eurabota.ua

17.01.2019