Південна Корея повідомляє про уповільнення поширення коронавірусу

Південна Корея повідомляє про уповільнення поширення коронавірусу. За даними Daily Telegraph, в країні зареєстровано 114 нових випадків захворювання, ще шестеро людей померли.

У країні зареєстровано 7869 випадків захворювання, 66 з них закінчилися смертельно, повідомляють Корейські центри з контролю і профілактики захворювань. Органи охорони здоров’я намагаються приборкати нові спалахи в країні, в тому числі і в колл-центрі в Сеулі.

Південнокорейська влада повідомляє про набагато меншу кількість випадків у порівнянні з піковим показником в 909 випадків 29 лютого. Але влада переконана, що наступні кілька днів будуть вирішальними в боротьбі з вірусом в Південній Кореї, і уряд має намір подвоїти свої зусилля.

На одному поверсі в колл-центрі в Сеулі працюють 208 співробітників, 80 з яких мають коронавірус. CNN повідомляє, що на інших поверхах цієї ж будівлі є підтверджені випадки захворювання.

Ще 553 співробітника з різних поверхів будівлі самоізолювалися.

Будівля закрита і проведена дезінфекція. Територія навколо будівлі була позначена як “спеціальна зона для інфекційних захворювань”.

Згідно з останніми даними Університету Джонса Хопкінса, понад 126 000 людей у більш ніж 100 країнах є носіями коронавірусу. Понад 4600 людей загинули, а 68000 одужали.