У Дубаї будуть «щедро дякувати» за відвідування метрополітена

Влада Об’єднаних Арабських Еміратів активно працюює над залученням до країни нових туристів. І без того популярна серед відпочиваючих країна постійно пропонує нові можливості і знижки, які повинні привернути ще більше нових візитерів до Еміратів.
Цього літа всім туристам, які користуються послугами метро, ​​предоставлять знижки на відвідування туристичних пам’яток.

У період до 15 вересня 2019 року влада Дубая пропонуює всім клієнтам місцевого метрополітену скористатися знижками на відвідування популярних місць і закладів.

Читайте також: Молодих поляків звільнили від «страшного» податку

Наприклад, відвідати верхні поверхи знаменитої вежі и Burj Khalifa можна буде всього лише за 20 доларів, замість звичайних 38. Також знижка в 50% буде надаватися всім клієнтам проектів Dubai Aquarium & Underwater Zoo, Dubai Ice Rink Dolby Cinema Reel Cinemas і VR Theme Park

Крім того, в рамках акції надають знижки в 30% на відвідування мережі з більш ніж 50 популярних місцевих ресторанів і кафе.

Щоб отримати бонуси та заощадити, в метро потрібно буде отримати спеціальний ваучер, який буде дійсний разом з особистими документами.