Подарунок під ялинку: їздити до Японії українцям буде набагато простіше

У Новому році громадяни України отримали приємний подарунок від Токіо. Так, уряд «Країни висхідного сонця» внесло зміни у список вимог, що висуваються для українців. Мова йде про наших співвітчизників, які відвідують японські острови з короткостроковими цілями.

Нагадаємо, що угода про спрощення візового режиму між Києвом і Токіо були укладені ще в кінці осені минулого року. Однак, домовленості задіяли лише зараз.упрощении визового режима между Киевом и Токио

Тепер японськими чиновниками істотно розширено список заявників, які претендують на можливість здійснення відвідування Токіо і інших визначних пам’яток країни. Спрощеною схемою можуть користуватися українці відвідують країну з різними цілями. Пільги надаються візитерам, які здійснюють туристичні візити, які подорожують в цілях бізнесу і т. д. Також термін дії візових документів був значно подовжений – з 3 до 5 років.

З нового року українці зможуть отримати не тільки одноразові візи в цю азіатську країну, але також багаторазові, дозволяють відвідувати держава протягом 3 років.

Нагадаємо, що проект www.eurabota.uaзавжди допоможе знайти роботу в будь-якій країні. Вакансії з азіатських країн доступні на нашій сторінці “Інші“.