Японець зустрічався відразу з 35 жінками через подарунки

Японець був заарештований після того, як стало відомо, що він одночасно зустрічався з більш, ніж 35 жінками.

Такасі Міягава, що працює неповний робочий день, знаходиться під слідством за звинуваченням у шахрайстві з десятками жінок, з якими він прикидався, що серйозно ставиться до відносин і отримував від них подарунки на сотні євро.

Він, мабуть, був спійманий, коли жінки об’єднали свої сили, щоб сформувати асоціацію жертв після того, як вони виявили його великомасштабну «невірність» і повідомили про нього в поліцію.

Серед тверджень – те, що він повідомляв кожній жінці різну дату його дня народження, що забезпечило постійний потік подарунків протягом року.

Повідомляється, що 47-річна жінка вважає, що його день народження – 22 лютого. Ще однієй 40-річній жінці він повідомив, що народився в липні, 35-річній, що в квітні і т.д.

В цілому він отримав від жінок подарунки на суму близько 100 000 ієн (близько 700 євро), в тому числі костюм на суму трохи більше 200 євро.

Вважається, що Міягава з регіону Кансай познайомився, коли працював в маркетинговій компанії з продажу товарів для душа.

Його звинувачують в тому, що він «піймав на гачок» щонайменше 35 одиноких жінок на роботі, вдаючи, що його наміри серйозні і виявляючи бажання провести з ними своє життя.

Інформація MBS News включає фотографії, на яких явно відображений Миягава з жінками в різних місцях, таких, як парк, ресторан і т.д.

За повідомленнями, поліція проводить розслідування, щоб з’ясувати, попалися чи інші жінки в пастку коханця.

“Ця історія викликала неоднозначну реакцію в Інтернеті: один читач прокоментував, що «він жахлива людина, але я заздрю ​​його здібностям розподілу часу», – повідомляє SoraNews24.