Самі затребувані професії Італії

Хоч Італія ще виходить з економічної кризи і її ринок праця відновлюється досить повільно, але все-таки існує список професій, в яких країна потребує найбільше. Саме в цих сферах знайти роботу за кордоном досвідченому фахівцеві з України буде ліг.

За даними ADECCO, одного з найбільших Італійських кадрових агентств, самі зажадання фахівці – маркетологи, фахівці сфери торгівлі та діяльності, а саме: Sales Representative – не що інше, як торговий представник), Beauty Consultant і Visual Merchandiser (розташування товару і вивісок, для максимальної можливості продемонструвати товар клієнту.)

На другому місці юридична, банківська і схроховая сфери, а саме контролер по обліками, а також аналізу ефективності банківських систем.
ІТ сфера знаходиться на третьому місці. Найбільш нажни Data Scientist, аналіз даних по роботі фірми і CRM-менеджери, для аналізу і контролю взаємодії компанії з клієнтами, а також залучення нових клієнтів.

На четвертому місці – Design Release Engineer, ну тут не потрібні фахівці для проектування кораблів або машин, потрібні люди добре володіють Unigraphics CAD system і 3D моделюванням для розміщення систем опалення/ вентиляції, плекання трубопроводів і тд.

Якщо ви потрапляєте в одну з цих категорій, можете сміливо пробувати знайти роботу в Італії, може бути саме ви проведете свій залишок зими в теплому середземноморському кліматі.