Програма по обміну Au-Pair: хороша можливість для молодих людей вдосконалити англійську та добре заробити

Для молодих людей, які люблять подорожувати, спілкуватися з людьми, розширювати свій кругозір програма Au-Pair підійде як не можна краще. Придбати хороший життєвий досвід, дізнатися щось незвичайне, нове, цікаве, подорожуючи в інші країни, і при цьому заробити непогані гроші.

программа Au-Pair для молодых людей

За умовами програми необхідно проживати у сім’ї, що дає відмінну можливість вдосконалення свого розмовної мови. Якщо є бажання, то можна заробити непогані гроші фактично виконувати роботу гувернантки.

Учасники програми повинні мати вік від 18 до 29 років. В обов’язки входить нагляд за дітьми в родині, грати з ними, відвозити їх до школи, дитячі садки, забирати, розвозити по гурткам, брати участь у їх житті.

Для тих, хто хоче взяти участь у програмі бажаний досвід спілкування з дітьми, вітається наявність водійського посвідчення та знання англійської та інших мов, обов’язково потрібно мати закінчену середню освіту. Зазвичай обмін відбувається на термін в один рік, можливо і більше, але по закінченню цього терміну є можливість залишитися в приймаючій країні ще на рік з можливістю вступити у вищий навчальний заклад або підшукати хорошу вакансію. Корисну інформацію про можливості знайти роботу можна почитати на порталі www.eurabota.ua.