Зарплати в Італії: у 2017 році середній показник зріс

Для українців, які хочуть влаштуватися на роботу в одній з країн Європейського Союзу, Італія є однією з найбільш привабливих в плані рівня зарплат, які тут можна заробити.

Насамперед, слід відзначити той факт, що рівень оплати праці в Італії щороку небагато, але все ж зростає. Так, наприклад, порівняно з 2016 роком, показник в 2017 році збільшився на 2,1%.

Уровень оплаты труда в Италии каждый год растет

Це не може не радувати українців, які, знайшовши на www.eurabota.ua підходящу для себе вакансію з оплатою праці, в рази більшою, ніж вони можуть заробити вдома, вирішують поїхати на роботу в Італію.

Українцям також варто врахувати той факт, що рівень зарплат в різних частинах Італії істотно відрізняється. Найвищі показники у північних областях країни, а найнижчі – у південних. Працівники, які зайняті на Півночі, заробляють в середньому на 7% більше колег в Центрі і на 17% більше, ніж на Півдні Італії.

Ці дані взяті зі звіту “Зарплата і Перспективи 2017”, який підготовлений JobPricing, порталом, який належить консалтингової компанії Hr Pros.