Лідери по створенню нових робочих місць в економіці Італії за підсумками двох років

Кейтеринг, тобто сектор громадського харчування, який застосовує виїзне надання послуг, роздрібна торгівля, а також інформаційні технології, юридичні та бухгалтерські послуги.

бухгалтерские услуги  ИталияУ цих секторах компанії домоглися найбільшого збільшення зайнятості за останні два роки. Це в основному невеликі або навіть мікропідприємства, але не особливо молоді, тому що вони займаються бізнесом не менше шести років. Перший щорічний звіт про ринок праці, створений спільно ISTAT, Міністерством праці, Inps, Inail, Anpal, дозволяє поглибити і спільно проаналізувати статистичні дані, які досі читалися окремо; і, отже подивитися на загальну тенденцію, яка показує позитивні.

Число італійських компаній, які за цей період часу збільшили кількість робочих місць як мінімум на 7% досягає 75 000. Після вивчення їх діяльності, з’ясувалося, що в цих компаніях є кілька загальних істотних характеристик: продуктивність на 5% вище, ніж в середньому по країні, низька вартість робочої сили, розрахована на одиницю виробленого продукту, заробітна плата істотно вище середнього показника в галузі, більше 80% працівників у віці до 40 років.