Сільвіо Берлусконі виписали з лікарні

Колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі сьогодні був виписаний з лікарні після лікування від інфекції, викликаної новим коронавірусом.

Берлусконі був госпіталізований в лікарню Сан-Рафаелі в Мілані 3 вересня з захворюванням легенів, викликаним коронавірусом.

«Це було важке випробування, можливо, найнебезпечніше в моєму житті, але з Божою поміччю і завдяки медикам з Сан-Рафаелі я зміг його подолати», – сказав колишній прем’єр-міністр Італії в короткій заяві журналістам в лікарні.

Берлусконі вийшов з лікарні в бездоганному костюмі і краватці, рухаючись без сторонньої допомоги. Однак його голос був трохи хриплим.

Екс-прем’єр Італії закликав співвітчизників серйозно поставитися до зараження і строго дотримуватися вимог по відношенню масок і фізичної дистанції, а також часто мити руки. Він виступив з особливим зверненням до італійських учнів, мільйони з яких повернулися в класи сьогодні – вперше з початку березня.

2 вересня Берлусконі, якому 29 числа цього місяця виповнюється 84 роки, оголосив, що у нього позитивний результат тесту на коронавірус. Пізніше було доведено, що троє з його дітей і його новий партнер також були інфіковані.