Українські будівельники затребувані на ізраїльському ринку праці

Прийнятні умова праці та високі зарплати, які пропонують ізраїльські роботодавці фахівцям з будівництва – головні причини все зростаючого числа українських будівельників, які вирішують поїхати на роботу в цю країну.

украинские строители в Израиле

Тут легко можна знайти робоче місце фахівців таких спеціальностей: маляри, укладальники плитки, штукатурщики, різноробочі. Для оформлення робочої візи, між роботодавцем і найманим робітником укладається трудовий контракт, в якому, наприклад, може бути прописано, що роботодавець може сплачувати за проживання, харчування, або працівник бере на себе частину цих витрат. Щоб уберегти себе від неприємностей, які зв’язані з можливими травмами, необхідно придбати страховий поліс, бо медичні послуги в Ізраїлі дуже дорогі. Залежно від виробітку і спеціальності, зарплата робітника становить від 7 до 20 доларів на годину.

Робоча віза оформляється терміном на дванадцять місяців з можливістю продовження до п’яти років. Всю необхідну детальну інформацію про роботу в Ізраїлі та актуальні вакансії можна знайти на www.eurabota.ua