Мумбаї: співробітників поліції, старших за 55 років, відправляють у відпустку

Hindustan Times повідомляє, що поліція Мумбаї попросила співробітників поліції, старших за 55 років, залишатися вдома під час пандемії коронавіруса.

Згідно з останніми даними, число людей, інфікованих коронавірусом, в Індії становить понад 29 000 чоловік, при цьому число смертей становить 934, а число видужуючих – 6800.

Найбільше постраждав той регіон, столицею якого є Мумбаї. Там число випадків становить 8 590 або більше 29% від загальної захворюваності країни.

Поліція видала наказ після того, як коронавірус вбив трьох поліцейських в Мумбаї і ще 55 заразилися.

Згідно з наказом, співробітники поліції, старші за 55 років, які страждають на гіпертонію, діабет або іншими захворюваннями, повинні залишатися вдома до 3 травня, коли режим ізоляції в кінцевому підсумку закінчиться. Рішення базується на тому факті, що люди старше цього віку найбільш уразливі для інфекції.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді продовжив режим ізоляції, що діє з 25 березня в країні. У зв’язку з цим робота освітніх і розважальних установ, громадського транспорту, таксі, метрополітену і залізничного транспорту обмежена. Кордони між державами в країні також закриті.