Чоловік використував двох отруйних змій, щоб вбити свою дружину

Індійська поліція заарештувала людину, яка використувала двох отруйних змій, щоб вбити свою дружину, намагаючись обставити її смерть, як нещасний випадок.

За словами слідчих з південного штату Керала, 27-річний Сурадж отримав змію, щоб та вкусила його дружину Утру. Молода жінка пережила напад, але залишалася в лікарні протягом двох місяців.

Коли Утра повернулася з лікарні і приходила в себе в будинку її батьків, Сурадж кинув кобру, яку він взяв у заводчика змій, в сплячу дружину. Після того, як вона знову була доставлена ​​до лікарні, лікарі визначили смерть Утри.

Однак її батьки стали підозрювати недобре. “Дані з телефону Сураджа показали, що підозрюваний був в контакті з заводчиками змій і переглядав відео про змій в Інтернеті”, – повідомила поліція.

Утра була з багатої сім’ї, а Сурадж був більш скромного походження і працював у банку. У них є однорічна дитина. Придане Утри було наступним: майже 100 золотих монет, новий автомобіль і півмільйона рупій готівкою (6000 євро).

«Сурадж боявся, що якщо він розлучиться з Утрой, йому, можливо, доведеться повернути придане. Саме тому він вирішив убити її», – йдеться в заяві поліції. Людина, яка доставила змій, також була заарештована.