Польоти за маршрутом Київ-Люблін угорським лоукостером скасовуються

Продаж квитків на популярний рейс з Києва в польський Люблін, починаючи з 24 жовтня 2018 року, угорським бюджетним авіаперевізником Wizz Air буде закрита.

Wizz Air фото

Представники авіакомпанії пояснили, що головною причиною прийнятого рішення стала оптимізація розподілу авіалайнерів на регулярних маршрутах протягом зимового сезону 2018/2019 років.

Загальноприйнята практика, яка існує в пасажирській авіації, передбачає варіювання частоти виконуваних рейсів в залежності від заповнюваності і туристичного сезону.

У компанії заявили, що «Wizz Air постійно відстежує ефективність своїх рейсів, щоб забезпечити пасажирів найнижчими цінами по найбільш популярних напрямках».

Авіалайнери, які будуть вільні від польотів на даному маршруті, лоу-костер планує використовувати на обслуговуванні рейсів, де в зимовий сезон спостерігається більш високий попит.

Раніше повідомлялося, що в авіакомпанії Wizz Air підвели підсумки роботи на українському ринку за 7 місяців 2018 року. Вони для лоукостера виявилися дуже вдалими. Поставлений рекорд зростання кількості пасажирів на рейсах з України, перевезено понад 700 тисяч пасажирів, що в два рази більше, ніж за 7 місяців минулого року.

Джерело: www.eurabota.ua