Німці відправляються на Майорку на католицький Великдень

Німецька бюджетна авіакомпанія Eurowings повідомила, що планує додаткові рейси на Майорку в період великодніх свят після збільшення кількості бронювань, викликаного зняттям обмежень з боку органів охорони здоров’я Німеччини.

Німецький інститут інфекційних захворювань Роберта Коха заявив в п’ятницю, що видаляє шість регіонів Іспанії, включаючи Балеарські острови, з «зон ризику». Це рішення вступило в силу в неділю.

В результаті німці поспішили зарезервувати Майорку на Великдень.

Німецький туроператор TUI заявив, що подвоїв кількість бронювань на острів в порівнянні з 2019 роком.

У неділю Eurowings заявила, що багато рейсів були заброньовані протягом декількох годин після рішення органів охорони здоров’я. Lufthansa, бюджетна авіакомпанія, відреагувала на цей попит, розширивши свої послуги, додавши ще 300 рейсів на Майорку під час великодніх свят, які відбудуться на початку квітня цього року.

Проте, перед поїздкою пасажирам потрібно негативний результат ПЛР на коронавірус, і МЗС Німеччини, як і раніше, радить німцям утримуватися від туристичних поїздок.

У Німеччині ізоляція буде діяти до 28 березня, і перспективи подальшого пом’якшення заходів залишаються невизначеними, оскільки інфекція знову зростає.