Національний комітет Німеччини з туризму почав приймати оплату за послуги в криптовалюте

Національний комітет Німеччини з туризму (GNTB) використовує Bitcoin і інші кріптовалюти, як засіб оплати за свої послуги.

Биткоин фото

«Ми постійно вивчаємо нові технології і розглядаємо можливість їх застосування в нашій організації. Таким чином ми позиціонуємо себе як новатора і лідера туристичної індустрії», – сказала генеральний директор GNTB Петра Хедорфер.

Оплата в криптовалютах здійснюється вже з березня поточного року. Планується, що найближчим часом технологія блокчейн буде використовуватися в системі міжнародних платежів і для інших фінансових послуг. У комітеті з туризму впевнені, що цей інноваційний спосіб оплати буде прозорим, оперативним і безпечним способом грошових переказів.

GNTB ставить перед собою мету розвитку і популяризації стратегії для позиціонування Німеччини, як привабливою і цікавою для туристів країні. За кордоном комітет управляє 32 агентствами.

У лютому відбулася неординарна подія: Федеральне міністерство визнало, що кріптовалюти в Німеччині є законним платіжним засобом. Підставою для такого рішення стало постанову суду Європейського союзу 2015 року «Про податки на додану вартість». В подальшому Німеччина буде співпрацювати з ЄС та іншими країнами для формування правил, які регулюватимуть діяльність торгових майданчиків і ICO. Ці події створили сприятливі умови для прийняття Bitcoin в країні.

Джерело: www.eurabota.ua