Мігранти з України роблять Німеччину багатшими

Колишній федеральний президент Німеччини Крістіан Вульф заявив про величезний внесок, який роблять українці, які приїжджають до Німеччини, не тільки в розвиток економіки країни, але і в науку і культуру.

Мигранты из Украины делают Германию богаче

Крістіан Вульф, який в даний час є головою Фонду з питань інтеграції Deutschlandstiftung Integration, підкреслив у своєму виступі на святкуванні десятиріччя заснування організації, що «українці вносять великий внесок в сфері науки і культури, серед них є талановиті вчені та діячі культури. У німецькому суспільстві великий попит на українських фахівців».

Також колишній президент Німеччини заявив, що завдяки тому, що в країну прибувають нові люди з великим креативним потенціалом і інтегруються в суспільство, країна від цього тільки у виграші.

На сьогоднішній день у Німеччині згідно з даними Федерального статистичного відомства проживає близько 270 тисяч українців.

Нагадаємо, що уряд ФРН розробило нове законодавство, яке відкриває ринок праці країни для громадян не з країн Євросоюзу в тому числі і України.