Нідерланди: гарантія хорошої заробітної плати для українських працівників

Шоста економіка в Європейському Союзі, Нідерланди – приваблива країна для багатьох українців, які хочуть працювати за кордоном. Тут постійно збільшується кількість вакансій, на які місцеві роботодавці охоче беруть спеціалістів із третіх країн, в тому числі з України.

Рівень безробіття в цій країні один з найнижчих у Європейському Союзі, і склав в 2017 році всього 5,5%. Цей показник вказує на те, що кількість вакансій, на які можуть претендувати українські фахівці з кожним роком буде тільки збільшуватися.

отрасли для трудоустройства в Нидерландах сельскохозяйственное производство и высокие технологии

Дві найперспективніші галузі для працевлаштування в Нідерландах – сільськогосподарське виробництво і високі технології. Попит на працівників у цих секторах економіки тільки зростає.

Українців, безумовно, порадує і рівень зарплат, наприклад, за збір полуниці, фруктів і овочів платять до 2 000 євро на місяць, а для кваліфікованих фахівців рівень оплати праці встановлюють кожен рік. У 2017 році в середньому він склав близько 4 000 євро в місяць. Корисну і докладну інформацію про вакансії в Нідерландах можна знайти на www.eurabota.ua.