Німецька поліція переслідує “Рембо”

“Нагадуючи сцени зі знаменитого художнього фільму «Рембо», німецька поліція в Шварцвальді переслідує бездомного, який знаходиться в бойовому спорядженні”, – повідомляє AFP.

Близько 100 поліцейських обшукують ліс за допомогою спецназу, вертольотів і собак. Пошуки тривають другий день.

Поліція в Оппенау, південний захід Німеччини, попередила місцевих жителів залишатися вдома і не пускати незнайомих людей до будиноку.

Влада оприлюднила фотографію 31-річного підозрюваного, який озброєний луком і стрілами, ножем і, як мінімум, одним пістолетом.

У нього є судимість, включаючи незаконне володіння зброєю. Поліція не розкрила його особистість, але таблоїд «Більд» ідентифікував його, як Айвса Рауша.

Поліція заявила, що їй повідомили в неділю вранці про підозрілу людину, яку помітили біля хатини в лісі.

Четверо поліцейських виїхали на місце події. Вони сказали, що підозрюваний спочатку співпрацював, але пізніше “раптово і зовсім несподівано” погрожував їм вогнепальною зброєю. Поліція пояснює, що співробітники правоохоронних органів не змогли вчасно зреагувати в небезпечній ситуації. Чоловік взяв їх зброю і втік.

Чоловік зростом близько 170 сантиметрів, худий, з окулярами, цапиною борідкою і лисою головою.

«Більд» пише, що чоловік прожив в гостьовому будинку близько 3 років, перш ніж його виселили близько року тому за неоплачену оренду. Він працював залізничником.

Він певний час жив у своїй машині біля басейну, а потім переїхав до хатини в лісі.

За словами «Більд», він відбував термін у в’язниці за вбивство своєї дівчини з лука.

Представник поліції сказав, що у цієї людини були психічні проблеми і до нього не можна підходити.