В аеропорту Парижа запустили нову послугу для пасажирів

Нова послуга дозволить пасажирам паризького аеропорту Руассі-Шарль-де-Голль отримати назад конфісковані речі під час передпольотного огляду.

Парижский аэропорт фото

Найбільш часто співробітники служби безпеки аеропорту конфіскують у пасажирів рідини в упаковці, обсяг якої перевищує 100 мілілітрів. Також часто забирають куплені на пам’ять сувенірні ножі або ножі для мисливців і ще багато різних заборонених предметів. У кожного дев’ятого пасажира, який в аеропорту Парижа проходить передпольотний огляд, співробітники змушені вилучати заборонені предмети, які іноді коштують чималих грошей.

На добу через найбільші термінали Руассі 2E і 2F проходить близько 100 тисяч пасажирів. Спеціальний сервіс під назвою Tripperty надає послуги тим мандрівникам у яких виявлено та вилучено заборонені речі. Вони нумеруються і через деякий час висилаються в будь-яку країну світу за адресою, яку вказав пасажир.

Співробітниками аеропорту було підраховано, що загальна маса речей, які в минулому році були конфісковані під час передполітного огляду, склала 14 тонн. Відповідно до закону всі вони були знищені. Керівництво аеропорту після численних скарг і звернень вирішило запустити новий сервіс.

Джерело: www.eurabota.ua