Чоловік відкрив вогонь і вбив трьох поліцейських у Франції

Рейтер повідомляє, що троє поліцейських були вбиті і четвертий був поранений в результаті перестрілки в центральній частині Франції.

Інцидент стався в департаменті Пюї-де-Дом.

Поліція відреагувала на сигнал про домашнє насильство по відношенню до жінки в будинку на відшибі, розташованому в районі Клермон-Ферран, в 180 км на захід від Ліона.

Коли до квартири підійшли співробітники правоохоронних органів, 48-річний чоловік відкрив по ним вогонь. Він напав на двох поліцейських, які намагалися допомогти жінці, з пістолетом. Один поліцейський був поранений і помер на місці, а інший був поранений в стегно і доставлений в лікарню.

Стрілець не заспокоївся на цьому і підпалив будинок. Залишаючи палаючу будівлю, він знову почав стріляти в людей у ​​формі і вбив ще двох.

«В результаті стрілянини загинули 21-річний Арно Мавел, 45-річний Сиріл Морель і 37-річний Ремі Дупой», – сказав міністр внутрішніх справ Фрації Джеральд Дарманен, висловивши співчуття родичам загиблих.

Глава правоохоронних органів підтвердив інформацію про пораненого працівника поліції. Міністр не розкрив особистість потерпілого, але сказав, що небезпеки для його життя немає. «Співробітник отримав вогнепальне поранення в ногу. Наші дії тривають», – сказав Дарманен.

Жінка тепер в безпеці, проте підкріплення, що прибуло,  залишається на місці злочину.

За наявною на той момент інформації, у 48-річного чоловіка вже були приводи до суду. Його викликали у справі про опіку над дітьми.