186 осіб померло від коронавируса у Франції сьогодні

Французькі органи охорони здоров’я оголосили про нові 186 випадки смерті від коронавируса, в результаті чого їх загальна кількість досягла 860, що на 28 відсотків більше, ніж за останні три дні, повідомляє BTA.

Країна вступає в другий тиждень карантину. Міністр охорони здоров’я Олів’є Веран також сказав, що число інфікованих людей становить 19 856 осіб, збільшившись приблизно на 20 відсотків за 24 години. Важкі пацієнти, які потребують обладнання для життєзабезпечення, складають 2082 людини, що на 19 відсотків більше, ніж вчора, а також також більше, ніж щоденні дані за останні три дні.

Веран сказав, що було схвалено обмежене використання противомалярийного препарату “Хлорохін” для пацієнтів з тяжкою коронавирусной хворобою, якщо лікарі відповідного медичного закладу вважають це за необхідне. Французькі експерти в області охорони здоров’я зазвичай вважають, що “Хлорохін” не слід широко використовувати для лікування коронавируса.

У будинку для літніх людей в східному департаменті Вож було знайдено 20 загиблих, смерть яких може бути пов’язана з коронавірусом. Всього цьому будинку знаходиться 163 особи.

Четверо лікарів в східній Франції померли після зараження коронавірусом, в результаті чого загальне число смертей серед французьких лікарів досягло п’яти. Четверо померлих були в віці від 60 до 70 років. 67-річний лікар відділення невідкладної допомоги на півночі Франції помер вчора від коронавируса.