Дзвінки по мобільному в Європу стануть дешевше

У найближчому майбутньому, мільйони українців, які виїжджають за кордон на відпочинок або на роботу, зможуть економити на мобільному зв’язку: дзвонити в роумінгу стане істотно дешевше. Про це говорили на зустрічі в офісі Державної фіскальної служби виконуючий обов’язки глави відомства Мирослав Продан і представники провідних мобільних операторів України: «Київстар», «Vodafone», «Lifecell».

звонки по мобильному в европу дешевлеЗа підсумками зустрічі було досягнуто угоду про ініціативою змін у податкове законодавство, які дадуть можливість мобільним операторам знизити вартість телекомунікаційного трафіку з інших країн. Проект буде представлений уряду і профільного комітету парламенту.

Це дасть можливість компаніям інтенсивно розширювати покриття, покращувати якість зв’язку та впроваджувати нові технології.

Для сотень тисяч українців, які живуть і працюють в різних країнах, скориставшись, в тому числі, корисною інформацією www.eurabota.uaце стане відмінною можливістю спілкуватися зі своїми рідними і близькими людьми в Україні.