Правила перетину кордонів Шенгену – посилені

Європейський парламент прийняв рішення посилити правила відвідування країн-учасниць Шенгенської угоди.

Тепер при перетині Шенгенської зони правоохоронними органами буде збиратися найбільш повна інформація про іноземців.

Дане рішення було схвалено Європарламентом 25 жовтня. Євродепутати ухвалили жорсткі зміни в раніше існуючу систему реєстрації іноземних громадян перетинають Шенгенську зону.

Европарламент принял решение ужесточить правила пересечения Шенгенской зоныРішення посилити заходи міграційної політики викликано підвищенням рівня загрози тероризму і збільшенням кількості іноземців, які перетинають межі зони дії Шенгенської угоди.

Тепер здійснюючи проходження кордонів від усіх іноземців зажадають назвати ім’я, показати квитки на транспортний засіб, пред’явити фото і здати відбитки пальців. Крім того, буде фіксуватися дату і місце проходження кордону, а також факти заборон перетину кордонів ЄС.

Всі зібрані дані планують зберігати і вносити в загальну базу, дані з яких будуть використовуватись правоохоронцями з усіх країн-учасниць Шенгенської угоди.

Незважаючи на це, ми нагадуємо, що в деяких країнах ЄС робота для українців надається вже і в рамках дії угоди про безвізовий режим. Серед українців найбільш популярні вакансії в Польщі, Чехії і Угорщини. Знайти ж підходящу вакансію в Чехії наприклад, завжди можна на нашому сайті www.eurabota.ua