Топ 5 найбільш популярних країн і способів эмиграации

Напевно, кожен іноді ловить себе на думці про еміграцію за кордон, особливо в останні кілька років, але багатьох лякають великі суми грошей, боязнь бути недооціненим як співробітник і труднощі з якими люди стикаються на початковому етапі. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні країни та способи эмиграации якими користуються українці кілька останніх років.

Найбільш популярною країною, куди безсумнівно хотіли б переїхати багато є США. Самим простим і легким способом це зробити є лотерея “Грін кард“. Лотерея проводиться щорічно восени, взяти в ній участь можна абсолютно безкоштовно, шляхом заповнення онлайн-анкети на офіційному сайті.

catalog_goods_img1092

Другий в рейтингу стоїть Канада, самим популярний видом еміграції у цю країну є професійна імміграція. Що взяти участь у цій програмі потрібно щоб ваша спеціальність була в списку затребуваних професій, бути відмінним фахівцем з досвідом роботи не менше 2 років та володіти англійською чи французькою мовою. Другорядні фактори такі як: освіта, науковий ступінь, сімейний стан та інші, просто дають додаткові бали рейтингу.

175db1dd1069a9443270c4b9a6ba4abc

Дуже популярною країною є Великобританія, але іммігрувати туди досить таки важко. Найпростішим способом буде знайти легальну роботу в королівстві, тут варіантів три: будучи відмінним фахівцем, отримати запрошення на роботу від британської фірми, відкриття філії власного бізнесу або стати всесвітньо відомим діячем культури.

great_britain8

Хороші можливості дає Німеччина. Відмінним способом є освіта. Як відомо, освіта в Німеччині безкоштовна, як для німців, так і для іноземців. Після закінчення університету, країна надає можливість працевлаштування для всіх без винятку випускників на німецькому ринку праці. Другим варіантом є наявність німецьких або єврейських коренів, вони теж дають можливість залишитися в таборі. Існують варіанти професійної імміграції, особливо вона спрямована на людей з медичною освітою.

berlin

В останні роки Польща стала найбільш популярною країною між українськими емігрантами, адже саме в Польщі знайти роботу офіційно дуже навіть легко. Більшість українців виїжджають до сусідів по карті поляка, вона дає права на постійне перебування і проживання в країні, пільги при відкритті бізнесу і, фактично дає ті самі права, що й Польське громадянство, на винятком, права брати участь у виборах. Другий варіант – знайти легальну роботу в Польщі за контрактом.

2a666y2pvve7pzr_polska