Експерти визначили найбільш комфортне місто світу

 

Австрійська столиця Відень була визнана містом, краще всіх пристосованому до комфортного та безпечного життя. Дане рішення було прийнято за результатами експертної перевірки видання The Economist.

Вена фото

Відень найбезпечнішим населеним пунктом планети. Також експертів вразила краса і комфорт австрійської столиці. Сукупність даних факторів дозволило їй очолити престижний рейтинг “Глобал Ліберті”.

Мельбурн, що знаходиться в Австралії, став другим у переліку найкращих для проживання міст. Зазначимо, що мегаполіс очолював престижний рейтинг багато років поспіль, однак зараз був змушений поступитися першістю головному місту Австрії. “Бронзу” віддали Осаці – Японія.

Нагадаємо, що раніше були названі кращі країни для отримання громадянства через інвестиції.

Нагадаємо, що раніше були названі кращі країни для отримання громадянства через інвестиції.

Четвертим в “хіт-параді” планети став канадський Калгарі, а п’ятим – Сідней.

Також в список кращих міст світу увійшла столиця Японії. Комфортними були визнані Ванкувер і Торонто (Канада). Не забули експерти у своєму переліку Копенгаген і Аделаїду.

Столиця нашої країни не увійшла навіть в сотню найбільш пристосованих для проживання міст планети. Київ посів 118 рядок рейтингу, а в минулому році перебував ще нижче – на 131 позиції.

Джерело: www.eurabota.ua