Європейська комісія оголосила, що буде вести політику підтримуючу зростання заробітної плати

На минулому тижні Єврокомісія опублікувала пакет документів, що визначають на 2018 рік економічну і фіскальну політику Європейського Союзу в рамках координації макроекономічної та соціальної політики блоку. Європейський комісар з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс заявив журналістам, що економіка Європи відновлюється.

Валдис Домбровскис заявил, что экономика Европы восстанавливаетсяОднак «правда, що не всі громадяни відчувають це одужання», хоча компанії бачать зростання доходів, а уряду накопичують фіскальні подушки. Відповідаючи на питання, чи підтримає Комісія зростання заробітної плати, Домбровскіс сказав, що цій проблемі приділяється особлива увага. Даний акцент відображений у Щорічному огляді – документі, що визначає пріоритети, які будуть ґрунтуватися на рекомендаціях по конкретним країнам. «Існують можливості для підтримки продовження відновлення, зокрема за допомогою структурних реформ, які створюють умови для стимулювання інвестицій і зростання реального зростання заробітної плати на підтримку внутрішнього попиту в зоні євро», – йдеться в огляді.

Такі новини зайвий раз підтверджують намір українців, які для себе твердо вирішили їхати на роботу в країни Євросоюзу. Всю необхідну інформацію в тому числі можна знайти на www.eurabota.ua