Супермаркетів Lidl виходять на ринок роздрібної торгівлі Естонії

Боротьба за покупця серед фірм, які займаються роздрібною торгівлею відрізняється безкомпромісною, конкурентною боротьбою, і чим більше фірма, тим більше завдань перед нею стоїть, щоб завоювати увагу споживача, яким ця конкуренція тільки на руку, оскільки невеликі магазини і величезні супермаркети повинні знижувати ціни, проводити постійні акції і робити знижки, які приурочені до різних свят, наприклад, Різдва або Нового року.немецкий Lidl планирует открыть свои магазины в Эстонии

Німецький гігант роздрібної торгівлі, планує відкрити свої магазини в Естонії, про це на радіо ?rip?ev говорили в ранковому шоу з керуючим директором Rimi Eesti Food AS Вайдо Падумяэ.

Топ-менеджер в інтерв’ю сказав запам’ятовується фразу: «Я сподіваюся, що прибуття Lidl просто потрясе естонська роздрібний ринок». Потужна торговельна фірма зацікавилась можливістю вийти на естонський ринок, будучи цілком впевненою в своїх можливостях потіснити конкурентів, про це сказав Падумяэ: «У Lidl є конкурент, який має більше бояться німецької компанії, щоб не програти». При цьому він також додав, що компанія вже має чималий досвід у Литві, де отримує хорошу прибуток, будучи професійним і сильним торговцем.

Прихід на ринок країни такого великого гравця, як Lidl автоматично створює сотні робочих місць, на які можуть претендувати і вихідці з України, які приїхали до Естонії з метою працевлаштування і хорошого заробітку.