Влада канадської провінції Квебек оголосили про запуск нової імміграційної системи

Нещодавно оприлюднені плани уряду канадської провінції Квебек про запуск нової системи, яка буде називатися «Вираз інтересу» (Expression of Interest) за аналогією з федеральною системою Express Entry.

Канадская провинция Квебек фото

Кожен бажаючий переїхати жити і працювати до Канади на постійне місце проживання, в новій системі Expression of Interest зможе створити свій профіль, який буде дійсний протягом року.

На відміну від колишньої аплікаційної системи, кандидат може бути розглянуто протягом усього періоду дії в незалежності від того, коли він зареєструвався.

Нова система буде працювати спільно з програмою Квебеку для кваліфікованих фахівців (QSWP). За аналогією з федеральною системою, кандидати, які відповідають вимогам програми, повинні будуть представити вираз інтересу» в якості першого кроку.

Планується, що після потрапляння в пул, фахівець отримає бали, відповідні різним критеріям за яким він зможе претендувати при розгляді його кандидатури.

Ті, хто пройде відбір, отримає запрошення, щоб подати заявку. У їх розпорядженні буде 90 днів, щоб надати повну заявку. Після цього, кандидати, які отримали сертифікат відбору Квебека, мають можливість звернутися в уряд Канади для отримання посвідки на постійне проживання.

Джерело: www.eurabota.ua