Неймовірно, але факт: пролетіти Канаду можна буде за 7,5 доларів

У Канаді запущений унікальний лоукост, який дозволить повністю пролетіти країну лише за 7,5 канадських долара. Про це повідомили в прес-службі перевізника.

Нова кампанія, анонсуюча даний маршрут, отримала назву Swoop. Лоукост запускає рейс з провінції Онтаріо до Британської Колумбії. Квитки за літаків будуть стартувати від суми в 7 доларів.

loukost-v-kanadu

Зазначимо, що все більше українців знаходять роботу в Канаді. Так, напередодні був опублікований список самих затребуваних спеціальностей для наших співгромадян.

Унікальна акція триватиме кілька тижнів і дозволить придбати практично безкоштовно квитки на рейси заплановані між 20 червня і 4 вересня. Крім того, ціни впали також на період з 5 вересня по 13 грудня.

Лоукост Swoop був запущений іншою компанією – WestJet. Перевізник покликаний залучити нових пасажирів, які не бажають платити сотні доларів для подорожей по Канаді. Після закінчення акції, вартість квитків на даний лоукост в середньому буде становити всього 69 доларів, а на деякі короткі рейси – 39 доларів.

Джерело winnipeg.ru