Шанс для вас: Канада готова прийняти 5 тисяч нових мігрантів

Канадський уряд продовжує роботу над створенням нових міграційних програм. Так, Канада, на відміну від інших країн світу, не позбавляє іноземців шансів в’їзду в країну, але й створює для них нові можливості.

Так, уряд канадської провінції Квебек оголосило про початок реалізації нової міграційної програми, що отримала назву Quebec Skilled Worker.

1451654800_immigraciyav-kanadu

Зазначимо, що раніше ця програма вже успішно працювала, проте була тимчасово припинена через непотрібність.

В ході реалізації програми планується залучити в Квебек близько 5 тисяч мігрантів, які мають кваліфікацію в тій чи іншій сфері праці.

Терміни реалізації міграційної програми складають 12 місяців.

Нагадаємо, що Quebec Skilled Worker – державна програма, спрямована на залучення іноземних фахівців. Програма діє, як і на загальнодержавному рівні, так і в окремих провінціях.

Для того, щоб подати заявку на участь у програмі і отримати свій шанс на життя і роботу в Канаді, вам потрібно мати вищу або спеціальну освіту та мати стаж роботи від 1 року.

Якщо ви відповідаєте зазначеним вище вимогам, то зможете претендувати на право проживання і роботи в Канаді за принципом першості в черзі.

Подача заявок почалася 30 березня 2017 року і триватиме до 30 березня 2018 року. За цей час уряд Квебеку планує вибрати 5 тисяч кандидатів для участі в програмі.