Канада відновила програму для батьків, бабусь і дідусів

Для дорослих дітей, які виїхали жити і працювати в Канаду і успішно там влаштувалися Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) зробив по-справжньому несподіваний і тому подвійно приємний новорічний подарунок: з 2 січня цього року уряд вирішив відновити свою популярну програму «Parents and Grandparents Program» (PGP).

Parents and Grandparents ProgramУ IRCC повідомили, що з півночі 2 січня 2018 року відкрито доступ до онлайн-формі «Інтерес до спонсорства». Ті, хто хоче спонсорувати своїх самих близьких людей, щоб вони могли приїхати до них в Канаду на постійне місце проживання, повинні спочатку заповнити цю форму, зробити це можна до 1 лютого цього року.

PGP дає можливість громадянам Канади і постійним мешканцям забезпечити переїзд своїх батьків, бабусь і дідусів в якості постійних жителів Канади. Оскільки бажаючих завжди набагато більше виділеної квоти, то IRCC вибирає з них у випадковому порядку на основі поданих матеріалів через «Інтерес до спонсорства». Запрошують тих, кого обрали для оформлення заявки. Всі хто заповнить онлайн-форму будуть повідомлені запрошені вони чи ні. Для оформлення заявки і всіх підтверджуючих документів відводиться 90 днів.