Канада спростила життя оформляють візи українців

Канада прийняла рішення внести зміни в візові вимоги для претендентів з України. З цього місяця всім нашим співвітчизникам доведеться збирати не так багато документів, необхідних для отримання візи в Канаду.

viza-v-canadu

У представництві офіційної Оттави в Києві заявили, що претендентам не доведеться доводити власну фінансову спроможність. Щоправда мова йде не про всіх категоріях здобувачів, а лише їх частину.

Спрощеною системою зможуть користуватися лише ті українці, які протягом останніх років отримали візи в Канаду чи США. Мова йде про всіх українців, які перетнули кордони північноамериканських держав.

Якщо українець протягом останнього десятиліття побував у США або в Канаді хоча б в якості туриста і може довести факт перебування на території країн, то в посольстві Канади при оформленні нової візи з нього не вимагатимуть довідку про фінансовий стан. Винятком є особи, які оформляють студентські або робочі візи.

Дана зміна задіяло з листопада і стало можливим після того, як Україна стала частиною всесвітньої програми CAN+. Наша країна встала в один ряд до таких держав як Індія, Китай і Мексика. Якщо ви хочете знайти роботу в Канаді, то проект www.eurabota.ua, – допоможе! Вакансії з цієї країни доступні в нашій рубриці “Інші“.