Канадська провінція Квебек розробила план з прийому іммігрантів на 2018 рік

У канадській провінції Квебек розробили новий імміграційний план. Основна стратегічна лінія цього плану – залучення великої кількості робітників різних спеціальностей, людей, які можуть відкривати власний бізнес. Членів сімей тих, які вже живуть і працюють в Канаді.

Провинция Квебек

В даний час діє перехідний період, під час якого влада Квебеку розробляють нову систему прийому людей, що вирішили приїхати жити і працювати в Канаду.

В основі майбутньої політики, пов’язаної з імміграцією, лежить так звана модель «декларації інтересів». Людям, які хочуть переїхати у провінцію видають Сертифікат Відбору Квебека (CSQ). У цьому документі говориться, що людина, якій його видали був відібраний на основі певних встановлених критеріїв. Маючи CSQ, заявник може подати заявку на постійне проживання в Канаді. Федеральні імміграційні влади після відповідних перевірок, приймають рішення.

У 2018 році Квебек планує видати до 29 000 сертифікатів для кваліфікованих робітників, а також до 6 000 – для підприємців та самозайнятих людей.

Активні користувачі інформаційного ресурсу www.eurabota.ua у майбутньому році також можуть спробувати працевлаштуватися в Канаді з можливістю залишитися жити там.