Канада планує прийняти мільйон іммігрантів в найближчі три роки

Уряд Канади оголосив про довгостроковій імміграційної стратегії. Планується протягом 2018-2020 років прийняти близько мільйона людей, які захочуть переїхати в країну для того, щоб почати тут жити і працювати. Для Канади з населенням 36 мільйонів чоловік, така велика кількість нових людей – сміливе рішення, але одночасно і вимушене. Цей план розроблений урядом з метою компенсувати старіння населення, про це розповів міністр імміграції Канади Ахмед Хуссен.

иммиграция в Канаду

Як і в більшості розвинених країн світу, проблема пенсійного забезпечення виходить на перші місця серед інших, не менш важких викликів, які стоять перед урядом. Кількість пенсіонерів зростає з кожним роком, а людей працездатного віку стає все менше, це невідповідність може призвести до розбалансування пенсійної системи. Одним з виходів, характерним, в тому числі і для Канади, є масова імміграція людей.

Головним аргументом для переїзду в чужу країну є розвинена стабільна економіка, низький рівень безробіття і гідна оплата праці. Підходящі вакансії можна знайти на www.eurabota.ua.