Канада починає приймати заявки на еміграцію за системою спонсорства

З початку 2017 року уряд Канади починає прийом заявок за програмою сімейного спонсорства.

Так, з 3 січня в Міністерство у справах імміграції, біженців та громадянства Канади можна подавати заявки для участі в програмі імміграції батьків, бабусь і дідусів через спонсорство.

canada

Так, виступити спонсором для свого іноземного родича може будь-який громадянин Канади або ж особа, що одержала статус постійного жителя. Однак, для участі в програмі необхідно виконати ряд умов:

– надати довідку про те, що за 3 роки до подачі заявки рівень доходу заявника не опускався нижче встановленого Міністерством мінімального порогу доходу.
– дати зобов’язання надавати фінансову підтримку своїм батькам, бабусям і дідусям, а також компенсувати державі витрати на соціальне забезпечення, виплачені родичів заявника за 20 років з дати отримання заявником статусу постійного жителя.

Зазначимо, що громадяни, які отримали ПМП менше трьох років тому, ймовірно, не будуть допущені до участі в програмі спонсорства.

Особи, які виконали всі умови та зуміли довести свою фінансову спроможність, зможуть стати учасниками програми і перевезти своїх близьких до себе – в Канаду.