Імміграція в Канаду людей з хворобами буде спрощена

У міністерстві імміграції Канади повідомили про спрощення правил для імміграції людей з хворобами.

Министр иммиграции Канады Ахмед Хусен

Про зміни в правилах неприйнятність для імміграції за станом здоров’я іммігрантів минулого тижня оголосив міністр імміграції Канади Ахмед Хусен. Він підкреслив, що політика уряду на сьогоднішній день поки що не відповідає канадським цінностей, тому робляться кроки для її зміни і поліпшення.

Ліберальний уряд Канади істотно спрощує правила з яких деякі потенційні іммігранти вважалися неприйнятними за медичними показаннями.

Високопоставлений чиновник підкреслив, що політика медичної неприйнятність, яка проводиться протягом більше 40 років, є застарілою і йде в розріз з урядовою політикою відкритості.

Нові правила імміграції не дозволяють відмовляти в праві на постійне місце проживання людей, якщо в них або в їх дітей є труднощі в розвитку, особливі вимоги до освіти, порушення слуху або зору.

Обмеження стосується лише суми, яка може бути витрачена на рік на лікування недуги. Вона становить 20 тисяч канадських доларів, це втричі більше, ніж було в попередні роки.

За оцінками, проведеними аналітиками міністерства імміграції, що нові правила збільшать число тих, які раніше отримали відмову за медичними показаннями, приблизно на 75%.

З метою остаточного усунення загальної політики неприйнятність для імміграції за станом здоров’я будуть проведені додаткові консультації і дослідження, зазначив міністр Ахмед Хусен.

Джерело: www.eurabota.ua